Friday, February 11, 2011

Introducing My New Friend

my last entry did connects me with my new friend whom also facing the same problems like me, STILL DON'T HAVE BABY(IES)! ok let me introduce you guys,
She is Amira too (OMG!) and her blog is Waiting for Miracles to Happen.
but she have been married for four years now but still without baby..pity her kan?
(kita ni baru kawen setahun jagung dah tensi tensi takde baby, inikan pulak dia yang dah kawen 4 tahun kan? how strong she is!)
ok friend, let us share our experience together towards the mission of getting the babies!!!
to those yang suka buang anak tu, korang tak kesian ke tengok kitorang yang susah nak dapat anak ni? korang sesuka je buang anak kan? korang patut bersyukurrrrrrrrrr!!! ini bukan pasal enjoyment nak buat anak, tapi ini pasal enjoyment of marriage life okeh!!!

2 response:

Lady In The Mirror said...

dear... i've been following u for quite some time jugak sebenarnya... and this post dedicated to me makes me crying like hell. Im not strong ... cuba trying to be strong ... :)

we share the same name walaupun tu bukan my real name... just my pet name... it doesnt count.. and thanks for being friend with me. Hanya yg mengalami akan memahami... betul tak?

Nice knowing u! {HUGS}

youramirah said...

@ LITM, hidup tak semestinya tak bermakna tanpa kehadiran cahayamata. just find another way to cheer up those feelings yang jahat tu.huhu.

my husband & I caught into infertility problems since last year. so both of us tak pernah discuss isu sensitif ni. just let it be.

sebab kita perlu percaya, Allah akan kurniakan kita rezeki, bila Dia rasa kita berhak untuk dapat rezeki tu.

tapi kengkadang, memang tak boleh tahan bila tengok orang ngendong baby. nak nangisssssssssssssss!!

Post a Comment

just say it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...