Wednesday, April 7, 2010

UPDATED : MISS ROSE COSMETICS FOR SALE!!

alhamdulillah mendapat sambutan gak la mekap akak ni kan..ada yang request complete set ni..memandangkan stok ni sampai dari Dubai, so apa yg ada je lah akak kasi GREAT SAVERS PACKAGE ok! hopefully ada yang suka~

SET A : MISS ROSE TRAVELPACK EYESHADOW 28'S WITH LIPSTICK PALETTE 20'S + MISS ROSE BLUSHER (ANY TYPE) + MISS ROSE PENCIL EYELINER = RM93 ONLY!!(NP:RM103)


      

SET B : MISS ROSE EYESHADOW 80'S + MISS ROSE BLUSHER (ANY TYPE) + MISS ROSE PENCIL EYELINER = RM141 ONLY!!(NP:RM151)

   +    

SET C : MISS ROSE TRAVELPACK EYESHADOW 12'S + MISS ROSE BLUSHER (ANY TYPE) = RM55 ONLY!!(NP:RM65)

    +

SET D : MISS ROSE TRAVELPACK EYESHADOW 12'S + MISS ROSE BLUSHER (ANY TYPE) + NON-FIBRE MASCARA = RM90 ONLY!!(NP:RM100)

  +    +

SO APE LAGI LADIES, PLACE YOUR ORDERS NOW!!

please plus delivery charges, RM4 ye.

so pada sesiapa yang nak order, sila ikut step2 ini:

1) bleh emel akak kat youramirah@yahoo.com untuk akak double confirm barang tu ada ke tak (sebab akak pon menjual kt ofis gak dik!).

2) tunggu akak reply emel confirmkan

3) make payment to :
CIMB 1417-0000-447-208 SITI AMIRAH MOHD NOR
BIMB 0303-602-006-3251 SITI AMIRAH MOHD NOR
MAYBANK 1550-1513-5535 SITI AMIRAH MOHD NOR

4) & please show me your proof of payment made into

5) finally akak akan poskan. tapi pada sesape yang nak amek sendiri, akak bleh jumpa sekitar PJ, Bangsar, Putrajaya, Jln Klang Lama.

4 response:

Anonymous said...

nak tanya, produk miss rose ni ok tak? halal tak? blusher tahan lama?

qaseh salfaisal said...

salam..
mcm best jer produk nie..
hlal tak...bpe lame thn/

youramirah said...

salam,
produk ni made in dubai, insyaAllah halal.
warna tahan lama. saya pun pkai sendiri. =)
stok terkini boleh tgk di http://www.facebook.com/media/set/?set=a.404259976256707.113884.382361361779902&type=3

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.382452438437461.109498.382361361779902&type=3

free postage. =)

Amira Z. Ardilla said...

Salam sejahtera!

Blog yang menarik! Mahukan website yang hanya menjual alat alat solek dengan harga yang berpatutan? Sila lawati website ini :,

amirazardilla.com

Post a Comment

just say it!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...